ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Έρευνα για την ακύρωση εμβολιασμών – Τι δηλώνει το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου

Έρευνα είναι σε εξέλιξη για τη σημερινή ακύρωση εμβολιασμών στη Ναύπακτο. Κανονικά θα γίνουν τα προγραμματισμένα εμβόλια την Τρίτη.

Σε καταγγελία περί αναβολής των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων προχώρησε νωρίτερα, σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Υγείας.

Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη, αλλά σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, «το ψυγείο που συντηρούνται τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία».

Το σωματείο ζητά από τη διεύθυνση του Κέντρου Υγείας να δώσει εξηγήσεις και να διευκρινίσει έαν υπήρξε καταστροφή των εμβολίων.

Κανονικά αύριο οι εμβολιασμοί στη Ναύπακτο

Κανονικά αναμένεται να διεξαχθούν αύριο, Τρίτη, οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στη Ναύπακτο, όπως επισημαίνει στο Sputnik η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, Βασιλική Μουσγά.

«Για τη σημερινή ημέρα, επιβεβαιώνω την ακύρωση των εμβολιασμών. Το ζήτημα είναι υπό διερεύνηση. Λίαν συντόμως πιστεύω ότι θα μπορέσω να πω περισσότερα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πραγματοποιούμε επαναπρογραμματισμό των ακυρωθέντων ραντεβού. Αύριο οι εμβολιασμοί θα γίνουν κανονικά και θα συνεχιστούν. Για οτιδήποτε άλλο, είναι πολύ νωρίς ακόμα» επισημαίνει χαρακτηριστικά η κα Μουσγά.

πηγή: sputniknews.gr

Σχετικά άρθρα