ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Αστική ανάπλαση στο ιστορικό κέντρο της Ναυπάκτου -Δείτε φωτό

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα, 1.3.2021, η επόμενη φάση των παρεμβάσεων στο πλαίσιο της «Αστικής Ανάπλασης εντός του Ιστορικού Κέντρου Πόλεως Ναυπάκτου». 

Σε αυτό το στάδιο, οι παρεμβάσεις αφορούν αρχικά στο κομμάτι του τριγώνου της οδού Θέρμου με την οδό Αθ.Νόβα [Μεσολογγίου] έως τη συμβολή με την οδό Μποτσαραίων

Συγκεκριμένα, προβλέπουν την αντικατάσταση του υφιστάμενου σωλήνα ύδρευσης από αμίαντο και το διαχωρισμό ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων. 

Ο Δήμος Ναυπακτίας τονίζει πως “πρόκειται για ένα έργο που θα αναμορφώσει και θα αναβαθμίσει την πόλη μας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ως έχει, καθώς η οδός Αθ.Νόβα (Μεσολογγίου) στο συγκεκριμένο σημείο παραμένει αμφίδρομη.  Επίσης, τα οχήματα που κινούνται στην οδό Αθ.Νόβα (Μεσολογγίου) με κατεύθυνση προς το Λιμάνι  διατηρούν τη δυνατότητα να στρίψουν αριστερά προς την οδό Θέρμου.

Οπως αναφέρει ο δήμος, το σύνολο των εργασιών θα πραγματοποιείται τμηματικά προκειμένου να προκαλείται η μικρότερη δυνατή όχληση στις καθημερινές μετακινήσεις.  Με κατάλληλες σημάνσεις και τη συνδρομή της Τροχαίας, θα δίνονται οδηγίες ώστε να αποφεύγεται η όποια πιθανή ταλαιπωρία.

Σχετικά άρθρα