ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2019

Διαγωνισμός ~ Εως τις 30 Σεπτεμβρίου

Συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 ο «Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2019», που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» οργανώνει και άρχισε στις 5 Ιουλίου 2018 προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν «καρναβαλικά».


Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Κεντρική Αφίσα Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.

Το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 είναι «Το Καρναβάλι που γράφει ιστορία και αναμνήσεις» και αποτελεί πρόταση του πληρώματος 94, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης μέσα από προτάσεις που κατατέθηκαν μετά από τη δημόσια πρόσκληση του Δ.Σ., η οποία απευθυνόταν προς όλα τα πληρώματα και τους καρναβαλιστές αλλά και σε όσους αγαπούν το Καρναβάλι.

Η δημιουργική έκφραση ξεχειλίζει στο Πατρινό Καρναβάλι. Ελευθερία, έμπνευση, πρωτοτυπία, ευρηματικότητα, ζωντάνια, κέφι, χιούμορ, σάτιρα διαμορφώνουν το πλαίσιο της μεγάλης γιορτής της Πάτρας.  

Προδιαγραφές αφίσας

Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50x70cm για την αφίσα

Format/ Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300dpi, color mode CMYK, format pdf ή tif και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.

Στη αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Πατρινό Καρναβάλι 2019» και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του «19 Ιανουαρίου-10 Μαρτίου».

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα καθώς και ομάδες. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρίες πάσης φύσεως. Το όνομα του νικητή ή της ομάδας θα ανακοινωθεί σε δελτίο τύπου.

Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι. 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στέλνουν τις προτάσεις τους στο email: info.carnivalpatras@gmail.com

Σχετικά άρθρα