ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

50 νοσηλευόμενοι με κoρωνοϊό στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Βράζουν Μεσολόγγι και Αγρίνιο καθώς φουντώνει ο κορωνοϊός με αποτεέλεσμα να εκπέμπουν σήμα κινδύνου τα νοσοκομεία Μεσολογγίου και του Αγρινίου.

Τα στοιχεία που προβληματίζουν ιδιαίτερα ωστόσο είναι η διαρκής αύξηση των νοσηλευόμενων στα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας  αλλά και η μεγάλη θετικότητα των μοριακών τεστ.

Σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους με κορονοϊό σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 26 είναι οι ασθενείς με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αγρινίου και 23 σε αυτό του Μεσολογγίου.

Η δυνατότητα επέκτασης (έως 65) του αριθμού κλινών στην κλινική Covid στο Νοσοκομείο Αγρινίου δίνει περιθώρια για να μην χαρακτηριστεί η κατάσταση οριακή αλλά η ανησυχία δεν σταματά για το επόμενο διάστημα αλλά και για τις αντοχές του υγειονομικού προσωπικού.

Koρωνοϊός: 50 νοσηλευόμενοι στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου και υψηλή θετικότητα στα μοριακά τεστ

Πως θα κινηθεί ωστόσο η πανδημία το επόμενο διάστημα ενδεχομένως προκύπτει από τη μεγάλη θετικότητα των μοριακών τεστ που διενεργούνται στα δύο Νοσοκομεία.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο Αγρινίου γεμάτη είναι και η ΜΕΘ κορωνοϊού, όπου νοσηλεύονται πέντε ασθενείς. Συνολικά δηλαδή 31 ασθενείς με κορωνοϊό αν προσθέσουμε αυτούς στην κλινική Covid.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr το 50% των τεστ χθες στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου υπήρξε θετικό ενώ στο Νοσοκομείο Αγρινίου θετικά προέκυψαν τα 19 από τα 54 δείγματα που ελήφθησαν δηλαδή περίπου 35%.

Για το λόγο αυτό μάλιστα ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ζήτησε αυστηρό lockdown στην περιοχή του.

Σχετικά άρθρα