ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Ρίο λόγω δομικής συντήρησης

Στο πλαίσιο της τακτικής δομικής συντήρησης της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου, η οποία αποτελεί καθημερινό μέλημα της παραχωρησιούχου ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. έχουν προγραμματιστεί εργασίες βαριάς συντήρησης.

Οι εργασίες αφορούν στη μερική αντικατάσταση αρμού διαστολής (Ν16) της γέφυρας πρόσβασης Αντιρρίου.

Κατά το διάστημα των εργασιών, οι οποίες θα λάβουν χώρα από τις 12 Απριλίου και ώρα 06:00 έως τις 16 Απριλίου στις 22:00, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου στην κατεύθυνση προς Ρίο , που περιλαμβάνουν τοπικό αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας και κυκλοφορία στη αριστερή λωρίδα του δυτικού καταστρώματος μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 4+000 έως 3+820.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύνανται να παραμείνουν εν ισχύ έως τις 21 Απριλίου και ώρα 22:00.

Για την διέλευση πεζών, θα παραμένει ανοικτό τουλάχιστον ένα από τα δύο πεζοδρόμια που διαθέτει η Γέφυρα.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν περιορισμοί για την διέλευση υπερμεγέθων οχημάτων.

Σε αυτή την περίπτωση και για την αποφυγή ταλαιπωρίας, θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας υπερμεγέθων οχημάτων
(http://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia/) για την εξέταση του αιτήματος.

Σχετικά άρθρα