ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

ΓΡΙΠΟΣ: Ένας «Θαλάσσιος Κήπος» με Delivery ψαριών και θαλασσινών

“Γρίπος”. Νότη Μπότσαρη 37, τηλ. 26340. 28830, Ναύπακτος.

Το ιχθυπωλείο που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια είναι κοντά στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Κι εκεί συναντώ τον Γρηγόρη, την Αφροδίτη και τον Αλέξανδρο Λόη που παρά το νεαρό της ηλικίας του, ξέρει καλά τη δουλειά. Ό,τι και να τον ρωτήσεις σχετικά με τα ψάρια, θα σου το απαντήσει. Δεν ήταν εξάλλου δύσκολο, καθώς μεγάλωσε σε αυτήν την οικογενειακή επιχείρηση που στηρίζει την τοπική αγορά από το 1993.

Εδώ, στο αγαπημένο μου ιχθυοπωλείο βρίσκω μεγάλη πραγματικά ποικιλία ολόφρεσκων ψαριών που προέρχονται από πολλά σημεία του Κορινθιακού (και με αποκλειστική συνεργασία με καΐκια ντόπιων ψαράδων), αλλά και ιχθυοκαλλιέργειας, όλα τακτοποιημένα ανάλογα με την προέλευση και το είδος τους, όπως μπαρμπούνια, κουτσομούρες, κόκκινη γαρίδα, σκορπιοί, φρέσκο καλαμάρι, σουπιές, φαγκρί, σφυρίδες, ροφούς, σαρδέλα, σαλάχια, τσιπούρες αλανιάρες, γλώσσες και πολλά-πολλά ακόμα.


Πέρα από τα «εύκολα» ψάρια, εδώ βρίσκω εξαιρετικά χριστόψαρα, σαλούβαρδους, κατσούλες, σκάρους, γοφάρια, ασπροσαύριδα και άλλα πολλά, πάντα ανάλογα με την ψαριά.Εμπιστεύομαι το ιχθυοπωλείο «γρίπος» με κλειστά μάτια και χαίρομαι που αυτήν την δύσκολη εποχή της καραντίνας μπορώ να εξυπηρετηθώ με κατ’ οίκον παράδοση.

Υπέροχα μαρινάτα, αποκλειστικά εδώ, στον “γρίπο”.

Να γνωρίζετε πως με ένα τηλέφωνο τα ολόφρεσκα ψάρια του «γρίπου» έρχονται στο σπίτι σας και το κυριότερο καθαρισμένα.


Επιπλέον σε μια από τις ολιγόλεπτες εξορμήσεις μου στην αγορά, περνώντας από το ιχθυοπωλείο, παρατήρησα πως το προσωπικό φορούσε κανονικά τις μάσκες στην ολότητά τους, χωρίς υποσημειώσεις ρουθουνιού απέξω, γεγονός εκτιμητέο όταν γνωρίζουμε ότι αυτό δεν τηρείται παντού αλλά και γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι για τον εργαζόμενο να κρατά την μάσκα φορεμένη επί ώρες.

ΥΓ. στον «γρίπο» το delivery δεν είναι  μια σημερινή ανάγκη αλλά μία συνήθεια που ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας. Και τον ξεχωρίζω ακόμη και γι’ αυτό.

«γρίπος», Nότη Μπότσαρη 37, τηλ.: 26340.28830, λιμάνι Ναυπάκτου.

Σχετικά άρθρα