THE · LOCALS

Πέρασα δυο υπέροχες ώρες στο κομμωτήριο Sk hair design

⇲Γνωρίστe τους λοcals ►κείμενο + Μαρίνα Τσαματσούλη

Αν, ψάχνεις κάπου να ανανεώσεις τα μαλλιά σου, το Sk hair design είναι ο κατάλληλος χώρος για σένα που θέλεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Μία κουβέντα με την Σέλντα αρκεί για να καταλάβεις πως βρίσκεσαι στα σωστά χέρια!

Με όνομα που συνδυάζει τα αρχικά της ιδιοκτήτριας τo Sk hair design ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2017, και πολλοί και πολλές είναι αυτές που εμπιστεύονται τα μαγικά χέρια της Σέλντα Κέντρου σε κούρεμα, βαφή, ανταύγειες και styling.

Η Σέλντα ξέρει τι κούρεμα ταιριάζει στον καθένα παίρνοντας υπόψη τόσο το πρόσωπό του αλλά και το όλο στιλ του και την προσωπικότητά του. Εχει πολύ φρέσκες ιδέες και γνωρίζει καλά τις νέες τάσεις.

Η πολύ συμπαθητική ιδιοκτητρία στο βιογραφικό της μετρά χρόνια εκπαίδευσης και εργασίας σε ένα από τα πιο γνωστά σαλόνια ομορφιάς της Ελλάδας, τα κομμωτήρια TEO, ενώ πλέον διαμόρφωσε τον δικό της χώρο στην πόλη μας με πολύ φροντίδα.

Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια “όλα είναι θέμα επιμονής, έμπνευσης και στο κατά πόσο αγαπάς την δουλειά σου.”

Κυνήγησα τα όνειρα μου πολύ, παρόλο που στάθηκα τυχερή από την πρώτη μέρα, καθώς βρέθηκα να εργάζομαι σε ένα από τα γνωστότερα κομμωτήρια της Γλυφάδας. Εκεί έμαθα πολλά από τους καλύτερους και απόκτησα οικειότητα με πολλές επώνυμες και μη πελάτισσες, πολλές από αυτές μάλιστα, όταν αποφάσισα να εγκατασταθώ στην Ναύπακτο με αναζητούσαν. Πόσο μεγάλη χαρά και ικανοποίηση!

Προσωπικά είχα ακούσει απο τις φίλες μου ακόμη και από εκείνες που είναι πραγματικά απαιτητικές πως η Σέλντα είναι εξαιρετική και πως γνωρίζει καλά τις νέες τάσεις.

Κι έτσι αποφάσισα να την επισκεφτώ. Πήγα, στο μικρό αλλά θαυματουργό χώρο ομορφιάς της που βρίσκεται στην οδό Τζαβέλλα 70 για να ζήσω την ατμόσφαιρα εντός. Άκουσα συμβουλές όπως “ποτέ μην ξεχνάς την μάσκα μαλλιών“, και έμαθα για τις φετινές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις. Κάθησα αναπαυτικά και αφέθηκα στα χέρια της. Οικεία και προσιτή με έκανε να την εμπιστευτώ χωρίς περιττά λόγια και χάσιμο χρόνου.

Αυτό που διαπίστωσα πραγματικά είναι πως η Σέλντα, είναι από τα πιο δυνατά ψαλίδια στην πόλη και όχι μόνο. Έχει ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα: Όσο αγαπά τα φυσικά χρώματα και τις αποχρώσεις στους ίδους χρωματικούς τόνους με τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου, άλλο τόσο ενθουσιάζεται με το να δοκιμάζει νέους τολμηρούς συνδυασμούς όπως προστάζουν οι τάσεις που έχουν επανέλθει τον τελευταίο χρόνο.


Πλέον μία επίσκεψη στο κομμωτήριο της θα σε πείσει πως μιλάμε για μια νέα hair expert στις τεχνικές φαβής καθώς τολμά νέους συνδυασμούς και νιώθει μεγάλη ικανοποίηση όταν της επιτρέπουν να δοκιμάσει τις νέες τάσεις.

“Μου αρέσει η τεχνική του balayage, μου αρέσει η τάση με τις έντονες και διαφορετικές ανταύγειες όπου δίνουμε ένα διαφορετικό τόνο στις μπροστινές τούφες που αγκαλιάζουν το πρόσωπό μας”, μου εξηγεί. Βέβαια όπως θέλει να λέει: “το σημαντικό είναι η αλήθεια”.

▶Δεν είναι λίγες οι πελάτισσες που εμπιστεύονται τα μαγικά χέρια της Σέλντα Κέντρου σε κούρεμα, βαφή, ανταύγειες και styling.

“Να μπορείς να την πεις σε κάθε πελάτισσα και κυρίως στις γυναίκες. Τι τους ταιριάζει και τι όχι. Ποιa αλλαγή είναι εφικτό να γίνει και ποιa όχι. Όταν σε εμπιστεύονται το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που θα προκύψει θα είναι καλόγουστο. Πλέον με αφήνουν να τους προτείνω εγώ τι τους ταιριάζει”.

Προσωπικά έφυγα ικανοποιημένη, ανανεωμένη, με ένα υπέροχο γεωμετρικό καρέ α λα γαλλικά και άκρως ενημερωμένη μέχρι τελική τρίχας για τις τάσεις που έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι και με ένα-δύο προϊόντα για φουλ αυτοπεποίθηση στον ήλιο.

Θα αναφέρω μάλιστα ότι καθημερινά μπορείς με €50 να κάνεις βαφή, ρίζα άκρη, κούρεμα, θεραπεία, χτένισμα! Επομένως, το Sk hair design είναι το πιο value for money κομμωτήριο του κέντρου της Ναυπάκτου καθώς κρατά τις τιμές του σε λογικά επίπεδα πάντα σε σχέση με τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει.

Τι απομένει, παρά να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας στο τηλέφωνο 26343.03949 αλλά και να επισκεφτείτε το account του κομμωτηρίου στο Instagram ώστε να ανακαλύψετε υπέροχες ιδέες.

Sk_Hair_Design • Ναύπακτος

Σχετικά άρθρα