LOCAL · NEWS

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «4o LEPANTO EVENING RUN»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου η αθλητική δρομική εκδήλωση «4 Lepanto Evening Run» στην παραλία Ψανής στη Ναύπακτο. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Σύλλογος Δρομέων LepantoRunners. Η συμμετοχή αθλητών πολύ μεγάλη και ιδιαιτέρως των μικρών αθλητών οι οποίοι γέμισαν από άκρη σε άκρη την παραλία της Ψανής.



Την πρώτη εκκίνηση έκανε ο Φώτης Αδραχτάς, ΑμεΑ από τη Ναύπακτο, με το αμαξίδιο του ο οποίος και καταχειροκτοτηθηκε από όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.


Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η εκκίνηση δόθηκε στις 6:30 το απόγευμα για τους μικρούς αθλητές και στις 7:15 για τους μεγαλύτερους. Στις 8:30 το βράδυ έγιναν οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων των νικητών όλων των κατηγοριών και η βράβευση όλων όσων βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών: https://www.myrace.gr/event/5652/results.html

για περισσότερες πληροφορίες στο (athlitikoslogos.gr)

Σχετικά άρθρα