ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.

⌈15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Βόλεϊ ⌉

Το τριήμερο 14-16 Ιουνίου θα βρεθούν στη Δυτική Ελλάδα ομάδες βόλει από όλη την Ελλάδα με πολλές μεγάλες δόξες του παρελθόντος να συμμετέχουν και να ξαναβρίσκονται για να θυμηθούν τα παλιά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και πάλι.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότερες από 25 ομάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Συγκεκριμένα πέρα από τις ομάδες της Αττικής στο φετινό πρωτάθλημα της Ναυπάκτου θα συμμετέχουν ομάδες από τις Σέρρες και τη Δράμα ως τα Γιάννενα και από την Καβάλα ως τα Χανιά της Κρήτης αλλά και οι Παλαίμαχοι της Κύπρου.

Το πρωτάθλημα είναι χωρισμένο σε κατηγορίες ηλικιακές με τη μικρότερη στους άντρες να είναι η 35+ και τη μεγαλύτερη 55+ ενώ στις γυναίκες η μικρότερη κατηγορία είναι 35+ και η μεγαλύτερη 50+.

Κι όπως μας λένε οι διοργανωτές “αν πιστεύετε πως τα παιχνίδια είναι χαλαρά και φιλικού χαρακτήρα μια επίσκεψη από τα γήπεδα της Ναυπάκτου 14-16 Ιουνίου θα σας πείσει για το αντίθετο. Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, το “τόπι” όμως δεν ξεχνιέται και οι παλαίμαχοι όλης της Ελλάδας μαζί με αυτούς της Κύπρου έρχονται αποφασισμένοι να μας το δείξουν”.

↓Το πρωτάθλημα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ε.Π.ΠΕ. και σε συνδιοργάνωση των: ΣΥ.Π.Π.ΑΤ 2007, Δήμου Ναυπακτίας, Go Nafpaktia  και ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ναυπάκτου. 

Σχετικά άρθρα