THE · LOCALS

Το Alfa Studies φέρνει νέα πνοή στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας

[Αφιέρωμα: Οι THELOCALS εκπαιδεύονται] κείμενο•φωτό: Μαρίνα Τσαματσούλη [m.tsamatso@gmail.com]


Το Alfa Studies θέλει να φέρει νέα πνοή στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και να αφήσει γρήγορα το στίγμα του στη Ναύπακτο. Ιδρύθηκε το 2018, βρίσκεται κοντά στην παραλία της Ψανής και αποστολή του είναι αποκλειστικά η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.


Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας οι δύο φίλες Κωνσταντίνα Τσουκαλά και Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου ίδρυσαν το Alfa Studies, έναν ευχάριστο χώρο για να εξασκήσετε τα αγγλικά σας με μια σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες ομιλίας. Εδώ, ξέρεις γιατί θα έρθεις! Οι καθηγήτριες στο Alfa Studies διδάσκουν αποκλειστικά την αγγλική γλώσσα. Κι αυτό, γιατί την αγαπούν και την κατέχουν σε βάθος.

«Σκοπός μας είναι οι σπουδαστές μας να κατακτήσουν την ξένη γλώσσα, βάζοντας γερά θεμέλια γνώσης, με έμφαση στον προφορικό λόγο. Θέλησή μας, η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και η αξιοποίηση στο έπακρο των προτερημάτων του ομαδικού μαθήματος, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός και η συνεργασία», μου εξηγούν.


[Κωνσταντίνα Τσουκαλά]

Θέλουμε τμήματα ζωντανά, με παιδιά που απολαμβάνουν το μάθημα, πιστεύουν στον εαυτό τους και χτίζουν σχέσεις φιλίας και υγιούς συναγωνισμού.


Γι αυτό έχουν αποφασίσει να διατηρούν αυστηρά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, κλειστά «γκρουπάκια», πάντα προσαρμοσμένα στις προσωπικές επιθυμίες των μαθητών. «Πάνω από όλα, είμαστε διαθέσιμες να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να επαναλάβουμε, ώστε οι ώρες του μαθήματος να αποδώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο», μου τονίζουν.


[Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου]

Το μάθημα εδώ δεν είναι ποτέ μονότονο. Επιδιώκουμε ο μαθητής να συμμετέχει, να ρωτά, να απορεί. Γι’ αυτό δίνουμε έμφαση στον προφορικό λόγο.

To Alfa Studies προσφέρει τμήματα για όλα τα επίπεδα και για όλες τις ηλικίες, ακόμη και για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Εκτός από τα κανονικά και τα εντατικά τμήματα, όπου οι σπουδαστές προετοιμάζονται κατάλληλα για τα διπλώματα της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας (Lower & Proficiency [Michigan / Cambridge]), τα οποία είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα λειτουργούν ειδικά τμήματα ενηλίκων για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τη αγγλική γλώσσα για επαγγελματικούς σκοπούς ή απλά θέλουν να «φρεσκάρουν» τις γνώσεις τους.

Ο βασικός μας στόχος; Να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις, με υλικά την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό!


www.alfastudies.com

Το Αlfa Studies είναι το κατάλληλο περιβάλλον για την εκμάθηση της Αγγλικής, αφού οι καθηγήτριες του επικεντρώνονται στον μαθητή και τις ανάγκες του μέσα σε σύγχρονα εξοπλισμένους χώρους με διαδραστικούς πίνακες.

Εκτός από την απλή διδασκαλία, εδώ, φροντίζουν ώστε να βιώσετε την εμπειρία της γλώσσας με διαρκή επαφή με βιβλία που διαθέτουν στις βιβλιοθήκες τους, συχνές αναφορές στα ήθη και τα έθιμα της Βρετανίας καθώς και με ταξίδια στο εξωτερικό, μελλοντικά. Έτσι βοηθούν τον σπουδαστή να έρθει σε επαφή με την κουλτούρα και την πραγματικότητα της χώρας από όπου κατάγεται η γλώσσα που διδάσκονται.Τα νέα τμήματα ξεκινούν τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Εγγραφές καθημερινά (εκτός Σαββάτου) μεταξύ 11:00-13:00 και απόγευμα 18:00 και 21:00 στη γραμματεία του φροντιστηρίου, Νίκης Παιωνίου 3Α, πλησίον της παραλίας Ψανής στη Ναύπακτο.

Σχετικά άρθρα