ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Ελάτε να απολαύσουμε τον Goran Bregovic

Ελάτε να απολαύσουμε τον Goran Bregovicστο μεγάλο συναυλιακό γεγονός του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

Όλα είναι έτοιμα για το κορυφαίο συναυλιακό γεγονός του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Ελάτε να απολαύσουμε όλοι τον Goran Bregovic και το εξαιρετικό συγκρότημά του The Wedding and Funeral Band σε μια μοναδική συναυλία, που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων, και η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με κύριο υποστηρικτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στη φαντασμαγορική νύχτα της Πάτρας απόψε στις 9.30 οι βαλκανικοί ρυθμοί και οι μελωδίες του διεθνούς φήμης Goran Bregovic θα μας ενώσουν όλους, Πατρινούς και επισκέπτες σε μια ανεπανάληπτη γιορτή. Μια γιορτή πλημμυρισμένη με ήχους γνώριμους και οικείους από τραγούδια των Βαλκανίων που έγιναν και δικά μας τραγούδια.

Ο Goran Bregovic από την Πάτρα θα γιορτάσει μαζί μας την δύναμη της μουσικής, μια πανανθρώπινη γλώσσα που ενώνει αντί να χωρίζει και καταφέρνει να φέρνει τις ψυχές όλων μας κοντά. Η συναυλία του περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και φυσικά μελωδίες του που τραγουδήθηκαν με ελληνικούς στίχους και λατρεύτηκαν από το κοινό: «Το Βενζινάδικο», «Θεός αν είναι», «Παραδέχτηκα». Ο Goran Bregovic που λατρεύει την Ελλάδα, θα είναι πιστός στο μεγάλο του ραντεβού με το Πατρινό Καρναβάλι, το Καρναβάλι όλης της Ελλάδας!

Σχετικά άρθρα