LOCAL • AGENDA

ΓIΟΡΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ CENTRO PORTO!

[Οι xmas επιλογές των #λοcals]

Το CENTRO PORTO που χρόνια τώρα φέρνει στο κέντρο του λιμανιού χριστουγεννιάτικο αέρα μας καλεί και φέτος να απολαύσουμε κάθε μέρα μέχρι και την αλλαγή του χρόνο προσφέροντας μας και κάτι διαφορετικό. Ξεκίνησε με μια υπέροχη βραδιά και το σαξόφωνο της ταλαντούχας Jovie. Συνεχίζει με το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν -το οποίο έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες-, ενώ την επομένη μας καλεί να γευτούμε το εροσταστικό Μimosa and Bellini brunch που έχει επιμεληθεί με περίσσια αγάπη. Για το καλωσόρισμα του 2024 ήδη μας προετοιμάζει για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που ακόμη μια φορά υπόσχεται πολλά. Προλαβαίνετε να κάνετε κράτηση, αν βιαστείτε.

[Aυτά τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε με μπουμπουλήθρες]


Aνήμερα των Χριστουγέννων απολαμβάνουμε από red velvet pancakes και τάρτα παντζαριού με κρέμα τυρί και ανθότυρο έως την παραλλαγή του Panettone σε french toast σε ένα νόστιμο συνδυασμό που για εμένα φωνάζει γιορτές. Και ναι, τα συνοδεύουμε με μπουμπουλήθρες κατά το concept. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του χριστουγεννιάτικου consept καθώς τα συγκεκριμένα cocktails έχουν ταυτιστεί με την έννοια του brunch. Iδανικά για τις πρώτες ώρες της ημέρας- πόσω μάλλον αν γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα- καθώς είναι αρκετά ελαφρυά, δροσιστικά και μυρωδάτα. Οι επιλογές είναι τέσσερις ανάμεσα στο κλασικό κοκτέιλ Μimosa, το Christmas Mimosa με cranberry juice, το μυρωδάτο Βellini και το Pomegrante bubbles με sprakling wine, χυμό ροδιού και λικέρ βανίλια.

[Το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν]


Τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς με ένα ποτήρι σαμπάνια θα κάνoυμε ευχές για την πιο αισιόδοξη αλλαγή του χρόνου. Το γιορτινό πρωτοχρονιάτικο μενού ξεκινά με μια μικρή μπουκίτσα από τάρτα ‘έκπληξη’, έτσι για να ζεστάνει τους κάλυκες μας και τελειώνει με αποδομημένο μπακλαβά και παγωτό αρωματισμένο με μαχλέπι. Στο ενδιάμεσο, περιλαμβάνει το πιάτο ‘cracking year’ που δεν είναι άλλο από μια τραγανή σφαίρα μουσακά. Και ακολουθεί η πράσινη άβυσσος [σε μετάφραση], δηλαδή σαλάτα με ρόδι, υφές κόκκινου μήλου, πίκλα ραπανάκι και παλαιωμένη γραβιέρα. Για τη συνέχεια, έχουμε το άκρως γιορτινό πιάτο -‘the Feasting’– με μοσχαράκι γάλακτος σε πουρέ σελινόριζας, πίκλα μανιτάρι shimeji, πέστο μαιντανού με ξινόμηλα, δαμάσκηνα και ένα υπέροχο, μυρωδάτο Porto. Η συνέχεια είναι γνωστή: πολλή μουσική σε soul, pop αλλά και ελληνικούς ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


[Για κρατήσεις & πληροφορίες: Φορμίωνος 9, λιμάνι Ναυπάκτου, τηλ: 26340.38021]

CENTRO PORTO * fb * Instagram


Σχετικά άρθρα