ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ Laλούν ΜΕ “ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ”… ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!

Είναι γνωστή η καλοκαιρινή συνήθεια να βρέχουμε το πεζοδρόμιο με το λάστιχο για να δροσίσει. Κάτι τέτοιο θα κάνει κι ο Φοίβος Δεληβοριάς με τα «Τραγούδια του Πεζοδρόμιου» του, την παράσταση που ξεσήκωσε τον περασμένο χειμώνα το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Θα τα ταξιδέψει και θα τα βρέξει σε όλα τα νερά της επικράτειας. Αυτή τη φορά και στα νερά της Φωκίδας ψάχνοντας τους απανταχού του φίλους και «γείτονες».


Το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου 31/8 για ένα και μοναδικό βράδυ, ο Φοίβος θα είναι στο Laλούν με τα τραγούδια του, παλιά και ακυκλοφόρητα (το «Μόνο Ψέματα» ήδη διαδίδεται υπογείως), αλλά και με τραγούδια «αδελφών» του που ξεκινούν κι εκείνοι από το πεζοδρόμιο, αλλά ανεβαίνουν κάπου αλλού (Αγγελάκας, Παυλίδης, Κόρε.Υδρο., Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα κ.α.) και κάπως έτσι δημιουργείται ένα μεγάλο τραγούδι, σαν μια ανάσα, η πιο προσωπική ίσως ζωντανή πρόταση του τραγουδοποιού.

Μαζί του οι μόνιμα διαταραγμένοι και συνταρακτικοί του συνεργάτες Ντούβας και Χριστοδούλου, στην πιο δημιουργική τους σύμπραξη! 

Συντελεστές:

Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα

Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς

Artwork – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Management/Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

πληροφορίες:

πότε: Σάββατο 31/8/2019

που: Laλούν, Μοναστηράκι Φωκίδας

έναρξη: 21:30

τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, είσοδο 12 ευρώ

Προπώληση: Τηλεφωνικά στο 6972999540 και στα παρακάτω σημεία:

το γλυκό •  wind circus • το χασομέρι • ταβέρνα Μελίστας •Ευπόλιον

FB: Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias

Σχετικά άρθρα