ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Ποιητές επί σκηνής: ποίηση ηλεκτρική στο θέατρο act

ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 21.30
στο Θέατρο act, Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα

Η παράσταση προφορικής ποίησης «Ποιητές επί σκηνής: ποίηση ηλεκτρική» λόγω μεγάλης ζήτησης παρουσιάζεται ξανά το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 21.30.

Συμμετέχουν ο μουσικός Γιώργος Δίπλας, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης, ο συγγραφέας Γιάννης Πανουτσόπουλος, η ποιήτρια Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου και ο συγγραφέας-ποιητής Τηλέμαχος Τσαρδάκας.

Περιγραφή παράστασης:
Η πρωτότυπη performance «Ποιητές επί σκηνής» επιστρέφει στο θέατρο act μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες βραδιές το 2010, το 2012 και το 2015. Τη φετινή σεζόν το act θα προτείνει στο κοινό μια σειρά από παραστάσεις με ανανεωμένη μορφή που θα συνδυάζουν στοιχεία poetry slam, ακουστικού κονσέρτου και θεατρικού αναλογίου φέρνοντας στο προσκήνιο τους συγγραφείς και τα κείμενά τους.
Ποιητές, συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί και άλλοι καλλιτέχνες θα δοκιμάσουν νέο υλικό και θα παρουσιάσουν ποιήματα, διηγήματα και μικρά μονόπρακτα σε μια παράσταση καταιγιστικής απαγγελίας.
Η παράσταση «Ποιητές επί σκηνής», θα πραγματοποιηθεί ξανά μέσα στη σεζόν παρουσιάζοντας διαφορετικούς καλλιτέχνες κάθε φορά, σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

info:
Σύλληψη-σκηνοθετική επιμέλεια: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Εικαστικό αφίσας: Ηλίας Λαμπρόπουλος
Παραγωγή: θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα) / Εισιτήρια: 10 ευρώ, 8 ευρώ (μειωμένο) / Διάρκεια: 60 λεπτά / Πληροφορίες- Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Σχετικά άρθρα