Ρεβεγιόν στο Σουσούρο: αλλάζοντας τον χρόνο εκεί που περνάς πραγματικά ωραία!
η πρόταση των THE λοcals /*
γράφει η Μαρίνα Τσαματσούλη
Η αλλαγή του χρόνου δεν χρειάζεται φανφάρες.
Χρειάζεται καλό φαγητό, σωστή μουσική και έναν χώρο που να λειτουργεί χωρίς να προσπαθεί.
Το Σουσούρο στη Ναύπακτο προτείνει ένα ρεβεγιόν βασισμένο σε αυτά ακριβώς τα στοιχεία: καθαρό μενού, οικεία ατμόσφαιρα και μια βραδιά που κυλά φυσικά, χωρίς πίεση και υπερβολή.


Το γιορτινό μενού ξεκινά με κολοκυθόσουπα, συνεχίζει με μανιτάρι γεμιστό με κρέμα τυριών και πουρέ ντομάτας, καθώς και παραδοσιακή κρεατόπιτα. Ακολουθεί σαλάτα με πολύχρωμα λαχανικά και σος πορτοκαλιού με ρόδι, που φέρνει ισορροπία και φρεσκάδα στο τραπέζι.
Το κυρίως πιάτο είναι χοιρινό καρέ γαλλικής κοπής, συνοδευμένο από πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα πιπεριού. Το δείπνο ολοκληρώνεται με πουτίγκα καρυδόπιτας, ενώ περιλαμβάνεται φιάλη κρασί Πλούμης Νάουσα Αγιωργίτικο.
Τη μουσική της βραδιάς αναλαμβάνει ο DJ Κώστας Κοντοχρήστος, με επιλογές που κρατούν τον ρυθμό σταθερό και τη διάθεση σε καλό επίπεδο μέχρι και μετά την αλλαγή του χρόνου.
Γιατί, τελικά, έχει σημασία πού βρίσκεσαι όταν αλλάζει η χρονιά. Όχι τόσο για το πρόγραμμα, όσο για το πώς νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Αν είσαι χαλαρός, αν περνάς καλά, αν η βραδιά εξελίσσεται χωρίς να το καταλάβεις. Το Σουσούρο είναι μια από αυτές τις επιλογές που λειτουργούν ακριβώς έτσι: χωρίς θόρυβο, αλλά με συνέπεια.
Ρεβεγιόν στο Σουσούρο / Ναυμαχίας Ναυπάκτου 66, Ναύπακτος
40€ / άτομο – Παιδιά κάτω των 12 ετών: 25€ / Κρατήσεις: 2634 025425




