LOCAL • SHOPPER

[Ρώτα τον ειδικό]: *Η skincare ρουτίνα για αψεγάδιαστη επιδερμίδα στην καραντίνα

txt+Μαρίνα Τσαματσούλη [m.tsamatso@gmail.com]

Η κοσμητολόγος του Ινστιτούτου αισθητικής EL-LE BEAUTY, Ελισάβετ Μάτου, μας ενθαρρύνει να εκμεταλλευτούμε τη δεύτερη περίοδο lockdown που διανύουμε για να φροντίσουμε τον εαυτό μας όπως του αξίζει.

Μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά για την τέλεια skincare ρουτίνα και μας προτείνει προϊόντα που προσφέρουν στο δέρμα μας την ομορφιά, την υγεία και την ευεξία που τόσο χρειαζόμαστε. Παράλληλα, μας συστήνει το νέο της δημιούργημα: το e shop ομορφιάς EL-LE BEAUTY, που προσφέρει μια μοναδική online εμπειρία σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν ποιοτικά, καλαίσθητα και αποκλειστικά επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς.


_Ποια είναι η πρωινή σου ρουτίνα ομορφιάς;

Για να είμαι ειλικρινής, η φροντίδα του δέρματός μου μεταβάλλεται ανάλογα με την εποχή. Για παράδειγμα τώρα στις ημέρες της covid-19 που διανύουμε, όπου η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι αναγκαία, η πρωινή μου ρουτίνα είναι αναγκαστικά  πολύ λιτή, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην βραδινή περιποίηση.

Το πρωί λοιπόν καθαρίζω το πρόσωπό μου με το Sothys Morning Cleanser και μετά βάζω τον Sothys Intensive Hydra Serum που είναι ενυδατικός ορός, με ελαφριά σύνθεση και απορροφάται εύκολα.

Τα Σαββατοκύριακα τα δεδομένα αλλάζουν και προσθέτω στην πρωινή μου ρουτίνα τον Ariadne Athens Skin Rebirth και μετά την Sothys Vitality Youth Cream.


Τα Σαββατοκύριακα δεν ξεχνώ την Sothys Vitality Youth Cream.


_Ποια προϊόντα δεν αποχωρίζεσαι ποτέ από την καθημερινή σου περιποίηση;

[Exuviance Cover Blend Light Concealer] **

Δεν ξέρω αν αυτά τα προϊόντα συγκαταλέγονται στο κομμάτι της περιποίησης αλλά τα προϊόντα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι η mascara [Karaja Black in a Flash] και το concealer μου [Exuviance Cover Blend Light Concealer].

**[Karaja Black in a Flash]

_Τι περιλαμβάνει η skincare ρουτίνα σου προτού κοιμηθείς;

Η βραδινή περιποίηση για μένα είναι το πιο σημαντικό κι όχι μόνο τώρα λόγω των μασκών αλλά από πάντα! Ό,τι έχουμε εφαρμόσει στο δέρμα μας πριν κοιμηθούμε κάνει την διπλάσια δουλειά σε σχέση με την ημέρα. Δεν ξεχνώ ποτέ να καθαρίζω το πρόσωπό μου το βράδυ με το Sothys Vitality Cleansing Milk.

Δεν ξεχνώ ποτέ να καθαρίζω το πρόσωπό μου το βράδυ με το Sothys Vitality Cleansing Milk.

Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ το βράδυ εναλλάξ το Skin Rebirth με το Skin Reveal της Ariadne Athens και συνεχίζω με την Sothys Detox Resurfacing Overnight Cream (no2ctuelle). Τέλος βάζω την κρέμα ματιών Sothys Radiance Cream For Wrinkles-Dark Circle και έτοιμη!

Τα Σαββατοκύριακα θα βρω την ευκαιρία να φροντίσω το βράδυ λίγο παραπάνω το πρόσωπό μου με scrub και μάσκες. Αγαπώ πολύ το Rhodes Coral Scrub της Ariadne Athens και τις μάσκες της EvenDerma Facemasks.


_Υπάρχει κάποιο προϊόν ομορφιάς που αποτελεί τη νέα σου εμμονή;

Δύσκολο να σου απαντήσω μόνο ένα! Έχω ερωτευτεί το Skin Rebirth και το Skin Reveal της Ariadne Athens. Δεν μπορώ να στα ξεχωρίσω. Έχω πάντα μαζί μου το Inuwet Lip Balm Strawberry… Μου φτιάχνει την διάθεση και μόνο που το βλέπω. Τρελαίνομαι για το Mood Boost Candle της Little Secrets, με ηρεμεί η μυρωδιά του τόσο πολύ! Έχει ένα άρωμα που με χαλαρώνει. Όταν γυρίζω σπίτι μου είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω για να μυρίσει ο χώρος.


_Πότε νιώθεις πραγματικά όμορφη;

Όταν χαμογελάω! Δεν έχω να σου δώσω άλλη απάντηση. Θέλω να με φροντίζω μέσα και έξω όσο μπορώ αλλά την ομορφιά την νιώθεις όταν ξεκινάει από την ψυχή. 


_Τι σε οδήγησε να δημιουργήσεις το EL-LE BEAUTY; Τι το κάνει ξεχωριστό σε όλους όσοι αγαπούν τις online αγορές;

Είμαι στον χώρο της αισθητικής σχεδόν 20 χρόνια και τα τελευταία 12 έχω τον δικό μου χώρο. Μέσα στον κόσμο της αισθητικής, τα προϊόντα έχουν τεράστιο ρόλο για να φέρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Αγαπώ πολύ τα καλλυντικά (πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε) και θεώρησα ότι έφτασε η στιγμή να φτιάξω ένα Beauty boutique online shop με ξεχωριστά προϊόντα, επαγγελματικά, τα οποία δεν βρίσκονται ευρέως στην αγορά, για να δώσω την δυνατότητα σε όλους να μπορούν να βρουν πιο εξειδικευμένα προϊόντα.


Τα beauty brands που φιλοξενούνται στο EL-LE Beauty, έχουν επιλεχθεί ένα-ένα από την Ελισάβετ με γνώμονα την ποιότητα και τις πρώτες ύλες.


Γνωρίζουμε κάθε προϊόν, τι περιέχει και τι προσφέρει. Προσπαθούμε να δώσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες για το κάθε προϊόν ώστε να βοηθήσουμε στην επιλογή του.  Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες cosmetics, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Για να φτάσει κάποιο προϊόν στο e-shop μας, έχει δοκιμαστεί και είναι προϊόντα που χρησιμοποιούμε και στο Ινστιτούτο.

Νομίζω ότι έγινε την κατάλληλη στιγμή, που και εγώ ήμουν έτοιμη. Στάθηκα τυχερή καθώς βρέθηκε στο δρόμο μου η καλύτερη ομάδα ανθρώπων/επαγγελματιών και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκαν όλες οι σκέψεις και ιδέες μου. Όλα έγιναν με πολύ μεράκι και αγάπη και συνεχίζουμε! 


el-lebeauty.gr
Τολμίδου 3, Ναύπακτος
26340 22007
, insta: el_lebeauty

[Αρώματα, κεριά, serums, κρέμες νυκτός και επιλογές αποκλειστικά από μοναδικές εταιρείες επαγγελματικών καλλυντικών έρχονται στην πόρτα μας με ένα κλικ από τo online beauty e shop [el-elebeauty] της κοσμητολόγου Ελισάβετ Μάτου, που δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής από το 2009.]

Σχετικά άρθρα