ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Σε πρώτη προβολή το ντοκιμαντέρ “Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου”

Δείτε σε πρώτη προβολή το ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV: «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου»

Σήμερα Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, ανήμερα της 450ης Επετείου από την ιστορική Ναυμαχία της Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας παρουσιάζει σε πρώτη δημόσια προβολή το ντοκιμαντέρ «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου», παραγωγής COSMOTE TV, στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου, στις 20:30’.

Σε περίπτωση βροχής, η δημόσια προβολή θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου.

Σημειώνεται ότι, στις 7 Οκτωβρίου και ώρα 21:00’ θα λάβει χώρα και η τηλεοπτική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ μέσα από το COSMOTE History. Ενώ, τιμώντας την ιστορική Επέτειο, η COSMOTE TV θα προβάλλει σε παράλληλη θέαση το ντοκιμαντέρ και μέσα από το κανάλι της στο YouTube >>> https://www.youtube.com/watch?v=YqvCM5q3AvQ , το οποίο θα είναι δωρεάν διαθέσιμο στο κοινό έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Πρόκειται για μία εξαιρετική παραγωγή σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Χαντζή, μέσα από την οποία αναδεικνύονται σημαντικές πτυχές και άγνωστες στο ευρύ κοινό λεπτομέρειες της ιστορικής Ναυμαχίας με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Η συμμετοχή αξιόλογων προσωπικοτήτων, ερευνητών και ακαδημαϊκών, υπογραμμίζει το κύρος της παραγωγής αυτής.

H υποτροφία του Θερβάντες

Υπάρχει ένας ακόμη λόγος να συντονιστείτε στο κανάλι youtube της COSMOTE TV. Κι αυτός ειναι η υποτροφία που τρέχει εφόσον παρακολουθήστε το documentary “Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου” κι απαντήσετε σωστά στις 3 ερωτήσεις που θα εμφανιστούν στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Ναυπακτίας στο facebook και κερδίσετε!

Ο 1ος νικητής θα αποκτήσει μία υποτροφία εκμάθησης ισπανικής γλώσσας από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ κι ο δεύτερος ένα tablet!

Μείνετε συντονισμένοι >>>https://www.youtube.com/watch?v=YqvCM5q3AvQ

Σχετικά άρθρα