ΤΗΕ LOCAL • AGENDA

Συναυλία με τους Haig Yazdjian, Ναταλία Κωτσάνη, Ντίνο Μάνο

Η Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-τριών, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και για την ενίσχυση των δράσεων της, προσκαλεί τον Haig Yazdjian, τη Ναταλία Κωτσάνη και το Ντίνο Μάνο σε μια συναυλία αφιερωμένη στις μουσικές του κόσμου!

Ο Haig Yazdjian γεννημένος στη Συρία από γονείς Αρμένιους, ανήκει στις κορυφαίες μορφές της world μουσικής, καταξιωμένος παγκόσμια ως δεξιοτέχνης σολίστας στο ούτι καθώς και ως συνθέτης και ερμηνευτής που συγκινεί με την εκφραστική φωνή του. Η Ναταλία Κωτσάνη, πολυταξιδεμένη στην Graecia Salentina και στο Νότο της Ιταλίας αναζητά την πρωτόλεια φωνητική έκφραση των μουσικών πολιτισμών της Μεσογείου. Ο Ντίνος Μάνος, από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της νεότερης jazz σκηνής, έχει στο ενεργητικό του διεθνείς συμπράξεις και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μια πολυ-πολιτισμική συνάντηση τριών αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, που ανοίγουν τις μουσικές τους «βαλίτσες» για να συμπράξουν σε ένα διάλογο όπου τα τραγούδια της Μεσογείου και των Βαλκανίων συναντούν γνωστές αρμένικες μελωδίες και ηχοχρώματα της ανατολής!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση των δράσεων της Κίνησης Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-τριών υπέρ των αναγκών προσφύγων και μεταναστών/-τριών που διαμένουν στην Πάτρα καθώς και αυτών που διαμένουν προσωρινά στο camp της Κορίνθου.

Ghetto, Ευμήλου 8, Πάτρα / Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ / Έναρξη: 21.00

Σχετικά άρθρα