THE · LOCALS

ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ‟ΑΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ” ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ 27

[ΤΗΕλοcal. shopper] ● κείμενο / φωτo: Μαρίνα Τσαματσούλη [m.tsamatso@gmail.com]


Κάπου είχα διαβάσει πως ένα αρωματοπωλείο πρέπει να αναδίδει εκτός από όμορφες μυρωδιές, ευγένεια και καλοσύνη.

Αυτό το τρίπτυχο το βρήκα στο μικροσκοπικό αρωματοπωλείο της Κατερίνας Πολυδώρου, στην οδό Αθηνών 27. Είναι ο παράδεισος με εξαιρετικά αρώματα για όσους αγαπούν τους εαυτούς τους κι αναζητούν ένα πολύ πιο οικονομικό άρωμα υψηλής ποιότητας.Η μυρωδιά, εξάλλου είναι ένας άλλος τόπος. Είναι μια διαφορετική ανάγνωση της πραγματικότητας. «Και ναι, υπάρχει πάντα το κατάλληλο άρωμα για το κατάλληλο άτομο», μου λέει η ιδιοκτήτρια.

«Ηθελα να φτιάξω μια μικρή γωνία με γνώριμες μυρωδιές στην πόλη που αγαπώ!»

Η Κατερίνα Πολυδώρου, εμπνευσμένη από αντίστοιχα μαγαζιά του εξωτερικού, κι έχοντας συναντήσει την κατάλληλη στιγμή τους κατάλληλους ανθρώπους, αποφάσισε να κάνει την δική της επιχειρηματική κίνηση και να προσφέρει αρώματα γνωστών οίκων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Πως το καταφέρνει αυτό;


Αναμιγνύει επιτόπου μία κολώνια με την αντίστοιχη εσανς της και προσφέρει στο λεπτό το άρωμα που επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης. Εάν τώρα θέλεις το αγαπημένο σου άρωμα και σε άλλα καλλυντικά προϊόντα, μπορείς να ζητήσεις να σου δημιουργήσει τη δικό σου ενυδατική κρέμα, λάδι σώματος και body mist. Κάθε ένα, περιέχει το ίδιο συμπύκνωμα που υπάρχει και στο πρωτότυπο άρωμα.


Πέρα από το χαμόγελο της ιδιοκτήτριας το βλέμμα σου παρασύρεται από τα μπουκαλάκια και τα βαζάκια με τα φτιαχτά αρώματα που κοσμούν τα ξύλινα ράφια του αρωματοπωλείου.


Από την σταθερή πελατεία που έχει, διαπιστώνεις εύκολα πως το πιο ενημερωμένο αρωματοπωλείο της Ναυπάκτου είναι το δικό της. Άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά τον Απρίλη του 2014, όμως τα τελευταία 4 χρόνια μας υποδέχεται στην οδό Αθηνών στον αριθμό 27. «Καταπληκτική γειτονιά. Η αλλαγή του χώρου μού έχει δώσει πολλή δύναμη και χαρά» μου λέει χαμογελώντας.

Για την ίδια, σημαντικό ρόλο παίζει η σχέση με τον πελάτη. «Το μαγαζί το χτίζουμε μαζί με τους πελάτες. Δεν είμαι μόνη μου σε αυτή τη σχέση. Είναι και οι άνθρωποι που μπαίνουν μέσα οι οποίοι με στηρίζουν, με εμπιστεύονται και μου το δείχνουν με πολλή αγάπη. Το ίδιο κι εγώ. Τους αγαπώ πολύ τους πελάτες μου!».

Στα ράφια θα βρεις περισσότερους από 280 διαφορετικούς κωδικούς αρωμάτων, «αποκλειστικά από τη Γαλλία, τύπου επώνυμων οίκων – όλα Eau de Parfum με διάρκεια από 8 έως 12 ώρες, ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας».

Αυτό που κάνει τα αρώματα να ξεχωρίζουν είναι η ποιότητα της γαλλικής εσάνς, η προσθήκη της οποίας κάνει το άρωμα πιο δυνατό και έντονο

Η λίστα των αρωμάτων διαρκώς ανανεώνεται καθώς η ανήσυχη ιδιοκτήτρια, όπως καλά γνωρίζουν οι πιστοί της πελάτες, θα ενημερωθεί για όλες τις καινούργιες κυκλοφορίες στο ατελείωτο κόσμο των αρωμάτων, ώστε να τις προσφέρει, προτού καν της το ζητήσουν.

Βέβαια, στο αρωματοπωλείο πέρα των αρωμάτων θα ανακαλύψεις τα προιόντα της ελληνικής, οικονομικής εταιρίας καλλυντικών Elixir -σε ωραίες υφές και χρώματα- αλλά και υπέροχα ατσάλινα κοσμήματα. Όλα με εγγύηση ποιότητας, υποαλλεργικά και κατάλληλα για κάθε ηλικία, ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα.


Κι όλα αυτά, στην οδό Αθηνών που εξελίσσεται σε ιδανική περαντζάδα αν σου αρέσει να απολαμβάνεις τις βιτρίνες των καταστημάτων.

[Αρωματοπωλείον Κατερίνας, οδός Αθηνών 27, Ναύπακτος * fb * Instagram ]

Σχετικά άρθρα