ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

ΣOYΠΕΡ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

ΟΜΟΡΦΙΑ / ΑΓΟΡΑ⌋

κείμενο: Μαρίνα Τσαματσούλη⌋

Τα μαλλιά σας εμφανίζουν απώλεια όγκου; Eίναι πλέον αποδεδειγμένο ότι αιτία της τριχόπτωσης δεν είναι μόνο το πέρασμα του χρόνου. Τα μαλλιά μας επιβαρύνονται καθημερινά από το πιστολάκι, το σίδερο, την έκθεση στον ήλιο, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τις βαφές… 

Οι φθορές δεν περιορίζονται στο εξωτερικό της τρίχας, αλλά επηρεάζουν ακόμη και τον ίδιο τον πυρήνα της εντείνοντας το πρόβλημα. Η τριχόπτωση έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους επιστήμονες, οι οποίοι μέσα από τις μελέτες τους προσπαθούν να βρουν τις ιδανικές φόρμουλες για την αντιμετώπισή της.


Επισκεφτήκαμε το φαρμακείο του Νίκου Κούμπιου στην Ναύπακτο και ανακαλύψαμε τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που θα επαναφέρουν την υγιή όψη στα μαλλιά κάνοντάς τα πάλι πλούσια και πυκνά.


Εξειδικευμένη διαδικασία φροντίδας:Η σειρά εξειδικευμένης φροντίδας Ducray αποτελείται από τονωτικό σαμπουάν και συμπληρώματα διατροφής που αντιμετωπίζουν συνδυαστικά το πρόβλημα της τριχόπτωσης.

  1. Λούστε τα μαλλιά σας και προετοιμάστε το τριχωτότης κεφαλής για τις αγωγές τριχόπτωσης με το σαμπουάν Anaphase+

  2. Ενισχύστε τα μαλλιά σας με το συμπλήρωμα διατροφής AnacapsRéactiv που παρέχει στη ρίζα της τρίχας βασικά θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες B6, B8, E, B3 και σίδηρο) ή 

  3. με το Anacaps Progressiv που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρόνιες καταστάσεις. Αποτελέσματα μετά από τους 3 μήνες χρήσης


Με τη δύναμη των βοτάνων: η KLORANE προτείνει ένα σαμπουάν FORTIFIANT & STIMULANT με κινίνη και με βιταμίνη Β, ιδανικό συμπληρωματικό προϊόν στις αγωγές της τριχόπτωσης KLORANE. Από την εποχή των Ίνκας είναι γνωστό ότι ο φλοιός της Κιγχόνης που προέρχεται από τη Νότια Αμερική περιέχει κινίνη, ένα αλκαλοειδές του οποίου οι διεγερτικές του ιδιότητες ευνοούν την ανάπτυξη των μαλλιών χαρίζοντάς τους δύναμη και ζωντάνια. Μία μόνο εφαρμογή αρκεί.


Με σωστή διατροφή: Το συμπλήρωμα Solgar Skin, Nails & Hair Formula είναι ειδικά σχεδιασμένο για την φροντίδα και την ενίσχυση  τηςυγείας των νυχιών, των μαλλιών και του δέρματος. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, το συμπλήρωμα διατροφής της Solgar, δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό. Επιπρόσθετα συμβάλλει στην αποκατάστασητων ιστών, ανακουφίζοντας τα άτομα που πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα, καθώς και στην επούλωση των πληγών μετά από κάποιο τραυματισμό. Η συνιστώμενη δόση είναι μία κάψουλα την ημέρα.


Φυσικό προϊόν: Το POWER HEALTH Hair, Skin & Nails είναι συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των μαλλιώνκαι του δέρματος, ενώ ενισχύει την αντοχή των νυχιών. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη στις ιδανικές ποσότητες για άμεσα αποτελέσματα. Αποτελεί ένα φυσικό προϊόν που προστατεύει το δέρμα από παράγοντες γήρανσης και χαλάρωσης. Χαρίζει υγιή και πλούσια μαλλιά, λαμπερό δέρμα και γερά νύχια.

Το ξέρατε ό,τι: 

  • Η απώλεια της τρίχας είναι μια φυσιολογική διαδικασία του κύκλου ανάπτυξης της και είναι αναγκαία για την παραγωγή υγιών μαλλιών. Χάνετε μαλλιά, ενώ λούζεστε, όταν τα βουρτσίζετε, ή όταν τα στεγνώνετε. 

  • Κανονικά ένα άτομο χάνει φυσιολογικά 100-150 τρίχες κάθε μέρα. Κάθε τρίχα μεγαλώνει για μια περίοδο 2-6 ετών, περνά μέσα από μια βραχεία λανθάνουσα περίοδο και στη συνέχεια πέφτει, καθώς το ωοθυλάκιο ωθεί την ανάπτυξη νέων τριχών. 
  • Oι πιο συνηθισμένοι λόγοι της τριχόπτωσης εντοπίζονται στην ανεπάρκεια σιδήρου, στην έλλειψη φυλλικού οξέος, σε διάφορα ενδοκρινικά προβλήματα, όπως π.χ. μια δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, ή στη λήψη φαρμάκων. 
  • Πολλές φορές, ο λόγος είναι πολύ πιο απλός, καθώς μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και μετά από μια εξαντλητική δίαιτα ή από το στρες που συγκαταλέγεται στους πιο σημαντικούς παράγοντες -της παροδικής, ευτυχώς- τριχόπτωσης.

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες στοχευμένες αφίξεις και κάντε τις αγορές σας από το φαρμακείο του Νικόλαου Μ. Κούμπιου που βρίσκεται στην Ιλάρχου Τζαβέλλα 77στη Ναύπακτο ή ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας https://www.pharmacy1914.com/el/ και απαλλαγείτε οριστικά από αυτήν.

Σχετικά άρθρα