ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΚΑΛ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ;

4 προτάσεις για ένα λόκαλ που θέλει να περάσει το Σάββατο

κάθε άλλο παρά βαρετά. 


Παρακολουθεί την εκδήλωση ενημέρωσης του πληθυσμού για θέματα της πρόληψης των συνηθέστερων μορφών καρκίνου και της παροχής πρώτων βοηθών σε τραυματίες. Μία εκδήλωση που ξεκινάει σήμερα Σάββατο 16.03.2019 στις 19:00 το απόγευμα στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου και υλοποιείται από τους: δήμο Ναυπακτίας, Δ΄Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσολογγίου.

•Βλέπει στις Γραμμές ΤέΧνης [Πάτρα] την αστυνομική κωμωδία των Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου ¨Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε¨. Έξι άνθρωποι, έξι φαινομενικά ασύνδετες ζωές, συνθέτουν το αστυνομικό μυστήριο του Ρομπέρ Τομά, σε διασκευή Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα . Ίντριγκα, χιούμορ και μυστήριο χαρακτηρίζουν την παράσταση αυτή η οποία από την πρώτη στιγμή θα σας καλέσει να γίνετε ντεντέκτιβ για γερά νεύρα και στο τέλος θα σας πείσει ότι …δεν κάνετε γι’ αυτήν τη δουλειά!
Παίζουν: Δήμητρα Θεοδωροπούλου, Γιάννης Πετρούτσος, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Νεφεντίνα Μοσχόβου, Λεωνίδας Ευφραιμίδης, Μαρία Γεωργακοπούλου. ⌊ Πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων : 6906569578 ⌋

•Απολαμβάνει στο Apotheosis stage [Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1, Πάτρα] τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα του στο ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας που επαναπροσδιόρισε στην καρδιά των ανθρώπων το τρυφερό παραμύθι της συλλογικής διασκέδασης, που χειροκρότησε σύμπας ο καλλιτεχνικός κόσμος και γλέντησαν οικογένειες και μοναχικοί… ⌊τηλ.ΡΕΖΕΡΒΕ: 2614 003080, 6937144344⌋

•Ψάχνει στο Youtube το νέο video των Daphne and the Fuzz, της Δάφνης Λάζου “All These Things”. Το ομώνυμο κομμάτι περιέχεται στο νέο album τους “2 ΑΜ”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Inner Ear. Το video έκανε πρεμιέρα στο site του Καναδικού ραδιοφωνικού σταθμού Indie 88 και είναι διαθέσιμο σε LP (+mp3) και digital album εδώ.

Σχετικά άρθρα